Односи со јавност

Главно извлекување од наградната игра Купувај и добивај со Кит-Го маркети

СООПШТЕНИЕ
 
Доделена главната награда Опел Астра Седан 2016 од големата наградна игра „Купувај и добивај со Кит-Го и Тера маркети“
 
Штип, (01.10.2016) – Со доделување на главната награда Опел Астра Седан 2016, на 1ви октомври, заврши наградната игра „Купувај и добивај […]

Купувај и добивај со Кит-Го и Тера маркети – наградна игра создадена за добивање

СООПШТЕНИЕ
 
Наградната игра Купувај и добивај со Кит-Го и Тера маркети со над 50 среќни добитници на третото извлекување
 
(Кочани, 20.08.2016) – Над педесет награди беа доделени на третото извлекување од наградната игра на Кит-Го и Тера маркети, Купувај и […]

Наградна Игра

Купувај и добивај со Кит-Го и Тера маркети – наградна игра создадена за добивање
 
Веќе неколку месеци купувачите на Кит-Го и Тера маркетите се привилегирани со можноста за учество во наградната игра која што е конципирана за секој да има […]

ИНТЕРВЈУ: АЛЕКСАНДАР ПОПОВ, Комерцијален директор на КИТ-ГО Маркети, Штип

Создадовме наградна игра со која секој има можност да биде добитник
1. Имињата Кит-Го и Тера Маркети овој пат се поврзуваат со кампања од пошироки размери, односно наградна игра. За што точно станува збор?
• Од 28ми април, во текот на […]

Над 50 среќни добитници на второто извлекување од наградната игра на Кит-Го и Тера Маркети!

СООПШТЕНИЕ
 
Над 50 среќни добитници на второто извлекување од наградната игра на Кит-Го и Тера Маркети!
 
(Неготино, 09.07.2016) – Кит-Го и Тера маркети одново ни приредија настан со многу забава, промоции и дружење за време на второто извлекување од големата наградна […]