Над 50 среќни добитници на второто извлекување од наградната игра на Кит-Го и Тера Маркети!

Над 50 среќни добитници на второто извлекување од наградната игра на Кит-Го и Тера Маркети!

СООПШТЕНИЕ

 

Над 50 среќни добитници на второто извлекување од наградната игра на Кит-Го и Тера Маркети!

 

(Неготино, 09.07.2016) – Кит-Го и Тера маркети одново ни приредија настан со многу забава, промоции и дружење за време на второто извлекување од големата наградна игра. Пред Кит-Го маркетот во Неготино, каде водител беше Жарко Димитроски, заштитното лице на оваа наградна игра, за сите посетители беше приреден уште еден одличен настан. На второто извлекување беа доделени над 50 награди, вклучувајќи 8 летувања на Тасос, Халкидики и Крф и патувања во Прага, Истанбул и Будимпешта, како и еден скутер, три велосипеди и 40 вредносни ваучери од по 2.000 денари.

„Уште еднаш би сакал да им се заблагодарам на сите учесници во наградна игра, Купувај и добивај со Кит-Го и Тера маркети, и да им честитам на среќните добитници од второто извлекување. Се надевам дека уште еднаш покажавме благодарност кон своите лојални и редовни потрошувачи, а со нови изненадувања и награди се гледаме наскоро во Кочани“, изјави Александар Попов, комерцијален директор на Кит-Го маркети.

Наградната игра „Купувај и добивај со Кит-Го и Тера маркети“ продолжува и понатаму, а следното извлекување на награди ќе се одржи на 20-ти август во Кочани. Сите оние кои сакаат да учествуваат во оваа наградна игра, сè што треба да направат е со сметка од минимум 300 денари направена во било кој од маркетите на Кит-Го и Тера да подигнат купон, да соберат пет такви исти купони, да ги залепат на летокот, и заедно со своите лични податоци да го остават во означените кутии што се наоѓаат во сите продажни објекти на Кит-Го и Тера маркети.

 

ОБЈАВИ:

Turlitava.com

Puls24.mk

Televizijastar.com

Share this post