Наградни игри

Супер КИТ-ГО, КИТ-ГО и ТЕРА: Сметки прави и Шкода Фабиа ќари!

Правила за учество во наградната игра нa Супер КИТ-ГО, КИТ-ГО и ТЕРА: Сметки прави и Шкода Фабиа ќари!
Од 15 април до 25 август 2021 година, со секоја сметка над 500 денари направена во кој било од маркетите нa Супер КИТ-ГО, КИТ-ГО и ТЕРА добивате купон и леток на каса.
✅Пополнете го летокот со 3 купони
✍🏻Внесете ги вашите лични податоци
📨 Ставете го во означените кутии кои се наоѓаат во нашите маркети
Секој леток е потенцијален добитник на една од вредните награди и тоа: 3 автомобили Шкода Фабиа, 9 велосипеди, 9 телевизори, 9 инвертер клима уреди, 9 лаптопи, 9 таблети и 90 ваучери за пазарување во вредност од 3000 денари!
Наградната игра има три извлекувања кои ќе се емитуваат на национална телевизија на следните датуми:
2 јуни
14 јули
25 август
Секој недобитен леток учествува во наредното извлекување.