Како да аплицирам?

Аплицирајте за Клуб картичката КИТ-ГО веднаш, во било кој од нашите маркети или продажни објекти.
Клуб картичката КИТ-ГО овозможува попусти при секое купување производи од тековниот акциски каталог во сите наши маркети!