Мапа на продавници

   Маркетите Kit-Go во вашиот град

   [ult_buttons btn_title=”Пронајде те го вашиот маркет” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-large” btn_title_color=”#f23038″ btn_bg_color=”#0960a3″ icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_font_style=”font-weight:bold;”]

   Штип

   Супер Маркет Kit-Go Сењак
   Адреса
   Сремски фронт  бр.30/А
   Телефон: 
   078-259-665
   Емаил:
   supermarketkitgosenjak@yahoo.com

   Дирекција Kit-Go и Тера маркети
   Адреса
   Гоце Делчев бр.52
   Телефон: 
   078-304-461
   078-308-467
   03-2397937
   Емаил:
   kitgomarketi@yahoo.com
   kitgodooel@yahoo.com
   kitgo@kitgo.mk

   Kit-Go Маркет Трговски ценатр 46
   Адреса
   Кеј Маршал Тито број 37/локал34
   Телефон: 
   078-250-010
   Емаил:
   kitgostiptrgovski@yahoo.com

   Kit-Go Маркет Центар 1
   Адреса
   Христијан Карпош бр.39
   Телефон:
   070-264-125
   Емаил:
   kitgocentar@yahoo.com

   Kit-Go Маркет Баби 6
   Адреса
   Лески бр.80
   Телефон: 
   078-304-469
   Емаил:
   kitgobabi@yahoo.com

   Kit-Go Маркет Болница 44
   Адреса
   Тодор Коларов бр.23 а
   Телефон: 
   078-253-883
   Емаил:
   kitgomarketbolnicastip@yahoo.com