Контакт

  Контактирајте нé

  Полињата кои се означени со * се задолжителни

  [recaptcha]

  Главна Дирекција

  Адреса:бул. Гоце Делчев, бр. 52, Штип

  Телефон: 078 304 461

  Телефон: 078 308 467

  Телефон: 32 397 937

  Е-маил: kitgomarketi@yahoo.com

  Е-маил: kitgodooel@yahoo.com

  Е-маил: kitgo@kitgo.mk


  Работно Време

  Понеделник - Петок - од 9:00 до 17:00

  Сабота и Недела - Затворено